Uvsport.ro | Mihai Marinescu, Vali Porcişteanu si Cabral sunt protagonistii unei curse pe biciclete, duminica la ProMotor!
16649
single,single-post,postid-16649,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
s6

Mihai Marinescu, Vali Porcişteanu si Cabral sunt protagonistii unei curse pe biciclete, duminica la ProMotor!

Împătimită a cailor putere, Roxana Ciuhulescu a profitat de sosirea lui Mihai Marinescu în România, singurul pilot român ce concurează în Formula 2, şi a realizat un interviu cu el, care poate fi urmărit în cadrul ediţiei din 10 iunie a emisiunii ProMotor, difuzată de sport.ro de la 10:00. Lor li se alătură şi Vali Porcişteanu, cel mai bun pilot de raliuri al momentului de la noi. Celor doi, prezentatoarea emisiunii le-a pregătit o surpriză şi merg împreună pe circuitul Sky Karting din Pipera, unde Cabral, simpaticul prezentator al Povestirilor de noapte îi aşteaptă cu două biciclete de ultimă generaţie. Cei trei vor porni într-o cursă pe biciclete, la finalul căruia învingător va fi unul singur şi, în acelaşi timp, neaşteptat. Va exista, desigur, şi posibilitatea revanşei, iar situaţia se va schimba în cadrul unei curse de karturi.

articol preluat din http://www.gandul.info